/
EN
/
TR
10 günlük Konfüçyus turu

      1.      Gün - Pekin
Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkenti Pekin’e varış, tur rehberinizle buluşma ve lüks otelinize transfer.

2.      Gün - Pekin
Sabah, başkentin merkezinde bulunan Tiananmen Meydanı’na ve Yasak Şehir olarak bilinen ve Çin mimarisinin en büyük başarılarından biri olan İmparatorluk Sarayı ziyaret edilir. Akşamüzeri gezisi imparatorun ve ailesinin yazlık dinlenme yeri olan Yazlık Saray’ı kapsamaktadır.

 

      3.      Gün – Pekin

        Bütün gün, Çin’in simgesi olan Çin Seddi gezilir. Uzaydan görülebilen tek insan yapımı yapıt olan Çin Seddi, insan emeğinin en hayret verici başarılardan biridir. Öğlen yemeğinden sonra, her iki tarafında Ming Hanedanı’nın ölmüş imparatorları için inşa edilmiş olan mezarlıkları koruduklarına inanılan insan ve hayvan figürlerinin bulunduğu Kutsal Yol arasından geçilerek varılan Ming Mezarları ziyaret edilir.

       4.      Gün   - Pekin – Jinan – Tai’an
Sabah, Shandong eyaletinin başkenti olan ve yüzlerce kaplıcasıyla bilinen Jinan’a uçuş. Şehir turu Big Brilliant Gölü ile başlar ve Gushing kaplıcası ziyaret edilir ve sonra otobüsle Tai’an’a gidilir.

       5.      Gün  - Tai'an - Taishan Dağı - Qufu
Sabah, teleferik ile Çin’in en kutsal beş dağının en saygı duyulan dağı olan Taishan Dağı’na çıkış. Sabah turu aynı zamanda, Dai Miao Tapınağı’nı da içermektedir. Daha sonra akşamüzeri, Qufu’ya gidiş,  akşam “Konfiçyus Aile Banket”i ile hoşgeldiniz yemeği.

        6.      Gün  - Qufu
Bugün çalışmalarımıza başlıyoruz  – açılış seremonisi sabah saat 8:30’da öğrenci kıyafetleriyle, sonrasında Konfiçyus Tapınağı’nı, Konfiçyus Evlerini ve Konfiçyus Ormanı’nı geziyoruz. Akşamüzeri, Qufu Teacher’ s College’in uzmanları tarafından verilecek olan “Konfiçyus ve ana teorileri” konulu konferansa katılıyoruz.

       7.      Gün  - Qufu
Sabah Taiji (Tai Chi) öğrendikten sonra yerel insanların nasıl yaşadığını görmek için Hao Köyü’ne doğru yola çıkılır – normal bir Çin yemeğinin nasıl yapıldığını öğrendikten sonra onlarla birlikte öğlen yemeği yenir. Akşamüzeri Qufu Teacher’ s College’a geri dönüyoruz ve seminerlere katılıyoruz. Akşam, okulun yerel öğrencileriyle birlikte bir kutlama partisi düzenlenir.

        8.      Gün  - Qufu - Jinan - Şangay
Sabah Taiji (Tai chi) öğrendikten sonra, Konfiçyus’un doğum yeri olan Nishan’a doğru yola çıkılır, mezuniyet töreni burada yapılacaktır. Törenden sonra,  Çin Piramitleri olarak bilinen Shao Hao’nun mezarı ziyaret edilecektir. Akşamüzeri Jinan’a doğru yola çıkılır. Akşam yemeği olarak veda banketinden sonra akşamüzeri Şangay’a uçuş.

        9.      Gün - Şangay
Sabah Çin’in hareketli ve ticari merkezi olan ve “Doğu’nun Paris’i” olarak bilinen Şangay’a varış. Şehir turu Şangay Müzesi’ni ve Çinli çocukların resimlerini ve kaligrafilerini keyifle göreceğiniz Çocuklar Sarayı’nı kapsamaktadır, daha sonra büyüleyici Yuyuan Bahçeleri gezilir. Deniz kenarında, “Bund” olarak bilinen hareketli rıhtımda gezi.

      10.   Gün
Heyecanlı geziniz, ülkenize dönen uçağa binmenizle sona ermektedir.

Öğünler:   S=Kahvaltı      Ö=Öğlen yemeği       A=Akşam yemeği

o              Fiyatlar Aşağıdaki Hususları İçermektedir:

      1.   Tur programında belirtilen  ören yerlerine giriş ücretleri.
2. Tur programında belirtilen tüm öğünler.
3. Seyahat süresi boyunca havaalanları, oteller ve gezilecek yerler arasındaki şoförlerle ve Türkçe bilen rehberle transferler
4. İki adet çift kişilik yataklı odalar bazındaki otel ücretleri. Tur programına dahil olan bütün oteller günlük batı usulü kahvaltı sunmaktadır.
5. Havaalanları ve oteller arasında bavul transferleri.
6. Tur masrafları planlama, operasyon ve iletişim masraflarını içermektedir.
7. Seyahatin belirtilen günleri boyunca, Çin içerisinde geçerli olan seyahat sigortası
8. Tur programında belirtildiği gibi tüm iç hat uçuşları, trenler veya otobüsler.

 

o              Fiyatlar Aşağıdaki Hususları İçermez:


1. Çin’e gitmek ve dönmek için kullanılan tüm dış hat uçuşları veya tren biletleri
2. Tur programında belirtilmeyen tüm öğünler
3. İlave Tek Kişilik Odalar
4. Çamaşırların yıkanması, içecekler, faks veya telefon kullanımı, ekstra bagaj masrafları veya belirtilen tur programının dışındaki geziler veya yemekler gibi kişisel ihtiyaçlardan doğan kişisel harcamalar
5. Ekstra Bagaj Masraflar
6. Rehberlere ve Şoförlere Verilen Bahşişler
7. Vize ücretleri

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011