/
EN
/
TR
13 günlük tur Hongkong-Pekin-Guilin-Yang

1.Gün – Hong Kong
Hong Kong’a varış, yerel rehberiniz sizi havaalanında karşılayacak ve kalacağınız 5 yıldızlı otele götürecektir.  Günün geri kalan kısmı serbesttir, Hong Kong’u keşfedebilirsiniz.


2. Gün – Hong Kong (K)


Viktoria zirvesine, Aberdeen limanına ve Repulse körfezine yarım günlük gezi. Günün geri kalan kısmı serbesttir, Hong Kong’un hızlı yaşamını deneyimleyebilirsiniz

 

3 . Gün – Hong Kong - Pekin (K)

Kahvaltıdan sonra, Çin’in başkenti olan Pekin’e uçuş. Tur rehberimiz sizi havaalanında karşılayacak ve sizi kalacağınız 5 yıldızlı otele götürecektir. Günün geri kalan kısmı serbesttir, şehri keşfedebilirsiniz.

 

4. Gün – Pekin (K-Ö-A)

Dünyadaki en büyük şehir merkezi olan meşhur Tiananmen Meydanı’nda dolaşılır, ve sonra Yasak Şehir’e gidilir. Akşamüzeri, Cennet Tapınağı ziyaret edilir. Akşam yemeğinde Pekin ördeği yenilecektir.

5. Gün –  Pekin (K-Ö-A)
Bütün gün, Çin’in simgesi olan Çin Seddi’nin Badaling bölümü gezilir. Uzaydan görülebilen tek insan yapımı yapıt olan Çin Seddi, insan emeğinin en hayret verici başarılardan biridir. Öğlen yemeğinden sonra, her iki tarafında Ming Hanedanı’nın ölmüş imparatorları için inşa edilmiş olan mezarlıkları koruduklarına inanılan insan ve hayvan figürlerinin bulunduğu Kutsal Yol arasından geçilerek varılan Ming Mezarları ziyaret edilir. Şehre geri dönerken, Kuş Yuvası’nın (Pekin Olimpik Stadyumu) yanında geçeceğiz. Stadyumu uzaktan görebileceksiniz.


6. Gün – Pekin –Xian (K-Ö-A)
Kahvaltıdan sonra, Çin’in köklü tarihini keşfetmek üzere Xian’a uçuş. Rehberimiz sizi havaalanında karşılayacak ve kalacağınız 5 yıldızlı otelinize götürecektir. Şehir gezisi Şehir Duvarı’nı ziyaret ederek başlar ve buradan şehri kuş bakışı görebilirsiniz.

7. Gün – Xian (K-Ö-A)
Bütün gün, Çin’in ilk imparatoru olan Qin Shi Huang’ın mezarında bulunan eşsiz ve görkemli Toprak Askerler ve Atların heykelleri gezilir. Bu geziye ek olarak, M.S. 652 yılında yapılmış olan Büyük Vahşi Kaz Pagodası ziyaret edilir. Burası, Xuanzang’ın meşhur rahibi tarafından Hindistan’dan getirilen büyük miktardaki Budist metinlerini barındırmaktadır.

 


8. Gün  – Xian – Guilin (K-Ö-A)
Kahvaltıdan sonra, Shaanxi Tarih Müzesini ve Büyük Camii’yi ziyaret ediyoruz. Daha sonra Guilin’e uçuş. Rehberimiz sizi havaalanında karşılayacak ve kalacağınız 5 yıldızlı otele götürecektir. Günün geri kalan kısmı serbesttir, şehri keşfedebilirsiniz.

9. Gün – Guilin –Yangshuo – Guilin (K-Ö-A)
Sabah, dolambaçlı Li nehrinden aşağıya olağanüstü manzaranın nehrin berrak suyunda yansımasını izleyerek Yangshuo’ya doğru ineceğiz. Yangshuo’ya varıldığında, batı tarafındaki caddede dolaşıp, köyün içerisinde bisikletle dolaşacağız ve yol üzerinde bir köylünün evini ziyaret edeceğiz. Daha sonra, Guilin’e dönülecek.


10. Gün – Guilin –Şangay (K-Ö-A)
Kahvaltıdan sonra, meşhur Reed Flute Mağarası, Elephant Trunk Tepesini gezeceksiniz. Daha sonra, , Çin’in hareketli ve ticari merkezi olan ve “Doğu’nun Paris’i” olarak bilinen Şangay’a uçuş. Yerel rehberiniz

sizi havaalanında karşılayacak ve kalacağınız 5 yıldızlı otele götürecektir.  Günün geri kalan kısmı serbesttir, şehri keşfedebilirsiniz.


11. Gün – Şangay (K-Ö-A)

Bugün, nadir bulunan beyaz yeşim taşından yapılma iki tane Sakyamuni Buda heykelinin bulunduğu Jade Buda Mabedi, büyüleyici Yuyuan Bahçesi ziyaret edilir. Akşamüzeri, deniz kenarında “Bund” olarak bilinen hareketli rıhtımda ve dünyanın en meşhur alışveriş caddelerinden biri olan Nanjing Caddesi’nde dolaşma. Akşam, bir akrobasi şovu izlenecektir.

 

12. Gün – Şangay (K)  Bugün şehri keşfetmek üzere serbestsiniz.

13. Gün – Şangay – Hong Kong (K)
Kahvaltıdan sonra, havaalanına gidiş ve Hong Kong’a uçuş, daha sonra ülkenize geri dönüş. Büyüleyici geziniz, ülkenize dönen uçağa binmenizle sona ermektedir.

Öğünler:   S=Kahvaltı      Ö=Öğlen yemeği       A=Akşam yemeği

o              Fiyatlar Aşağıdaki Hususları İçermektedir:

      1.   Tur programında belirtilen  ören yerlerine giriş ücretleri.
2. Tur programında belirtilen tüm öğünler.
3. Seyahat süresi boyunca havaalanları, oteller ve gezilecek yerler arasındaki şoförlerle ve Türkçe bilen rehberle transferler
4. İki adet çift kişilik yataklı odalar bazındaki otel ücretleri. Tur programına dahil olan bütün oteller günlük batı usulü kahvaltı sunmaktadır.
5. Havaalanları ve oteller arasında bavul transferleri.
6. Tur masrafları planlama, operasyon ve iletişim masraflarını içermektedir.
7. Seyahatin belirtilen günleri boyunca, Çin içerisinde geçerli olan seyahat sigortası
8. Tur programında belirtildiği gibi tüm iç hat uçuşları, trenler veya otobüsler.

 

o              Fiyatlar Aşağıdaki Hususları İçermez:


1. Çin’e gitmek ve dönmek için kullanılan tüm dış hat uçuşları veya tren biletleri
2. Tur programında belirtilmeyen tüm öğünler
3. İlave Tek Kişilik Odalar
4. Çamaşırların yıkanması, içecekler, faks veya telefon kullanımı, ekstra bagaj masrafları veya belirtilen tur programının dışındaki geziler veya yemekler gibi kişisel ihtiyaçlardan doğan kişisel harcamalar
5. Ekstra Bagaj Masraflar
6. Rehberlere ve Şoförlere Verilen Bahşişler
7. Vize ücretleri

 

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011