/
EN
/
TR
7 gün Pekin-Xian-Şangay

1. Gün – Pekin (A)
Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkenti Pekin’e varış, tur rehberinizle buluşma ve lüks otelinize transfer.

 

2. Gün – Pekin (S-Ö-A)
Sabah, başkentin merkezinde bulunan Tiananmen Meydanı’na ve Yasak Şehir olarak bilinen ve Çin mimarisinin en büyük başarılarından biri olan İmparatorluk Sarayı ziyaret edilir. Akşamüzeri gezisi imparatorun ve ailesinin yazlık dinlenme yeri olan Yazlık Saray’ı kapsamaktadır. Pekin mutfağının eşsiz lezzetleriyle hoşgeldiniz yemeği.

 

3.Gün – Pekin (S-Ö-A)

Bütün gün, Çin’in simgesi olan Çin Seddi gezilir. Uzaydan görülebilen tek insan yapımı yapıt olan Çin Seddi, insan emeğinin en hayret verici başarılardan biridir. Öğlen yemeğinden sonra, her iki tarafında Ming Hanedanı’nın ölmüş imparatorları için inşa edilmiş olan mezarlıkları koruduklarına inanılan insan ve hayvan figürlerinin bulunduğu Kutsal Yol arasından geçilerek varılan Ming Mezarları ziyaret edilir.

 

4.Gün – Pekin – Xian (S-Ö-A)
Sabah, Kent Çin’in eski başkenti ve İpek Yolu’nun doğudaki son noktası olan Xi’an’a uçuş. Şehir turu, M.S. 1370 yılında inşa edilmiş olan antik Şehir Duvarları ile başlar. Akşamüzeri gezisi, M.S. 652 yılında yapılmış olan Büyük Vahşi Kaz Pagodası ziyaretini içermektedir. Burası, Xuanzang’ın meşhur rahibi tarafından Hindistan’dan getirilen büyük miktardaki Budist metinlerini barındırmaktadır.

 

5. Gün – Xian (S-Ö-A)
Bütün gün, Çin’in ilk imparatoru olan Qin Shi Huang’ın mezarında bulunan eşsiz ve görkemli Toprak Askerler ve Atların heykelleri gezilir. Bu geziye ek olarak, imparatorların ve ailelerinin dinlenme yeri olan Huaqing kaplıcası ziyaret edilir ve kuruluşu 6,000 yıl öncesine dayanan, cilalı taş devrinden kalma Banpo Köyü gezilir. İlkel aletler ve ev eşyaları Banpo Müzesi’nde sergilenmektedir. Eğer yeterli vakit kalırsa, Toprak Askerlerin ve Atların kopyalarının yapıldığı fabrikayı ziyaret edebilirsiniz.

 

6.Gün Xian – Şangay (S-Ö-A)
Sabah, Çin’in hareketli ve ticari merkezi olan ve “Doğu’nun Paris’i” olarak bilinen Şangay’a uçuş. Tur, deniz kenarında “Bund” olarak bilinen hareketli rıhtımda bir geziyle başlar, oradan, nadir bulunan beyaz yeşim taşından yapılma iki tane Sakyamuni Buda heykelinin bulunduğu Jade Buda tapınağı ziyaret edilir.  

 

7.Gün – Şangay (S-Ö-A)
Enteresan YuYuan Bahçeleri ve Çocuklar Sarayı ziyaret edilir. Tipik bir Şangay gezisi, Hiçbir Şangay gezisi, meşhur el sanatları fabrikasını veya bir antika eşya mağazasını gezmeden tamamlanmış sayılmaz. Sonrasında, Oriental Pearl TV Tower Kulesi ziyaret edilir.

 

8.Gün – Şangay (S-Ö-A)
Şangay’dan ayrılış. Büyüleyici geziniz, ülkenize dönen uçağa binmenizle sona ermektedir.

 

Öğünler:   S=Kahvaltı      Ö=Öğlen yemeği       A=Akşam yemeği

o              Fiyatlar Aşağıdaki Hususları İçermektedir:

      1.  Tur programında belirtilen  ören yerlerine giriş ücretleri.
2. Tur programında belirtilen tüm öğünler.
3. Seyahat süresi boyunca havaalanları, oteller ve gezilecek yerler arasındaki şoförlerle ve Türkçe bilen rehberle transferler
4. İki adet çift kişilik yataklı odalar bazındaki otel ücretleri. Tur programına dahil olan bütün oteller günlük batı usulü kahvaltı sunmaktadır.
5. Havaalanları ve oteller arasında bavul transferleri.
6. Tur masrafları planlama, operasyon ve iletişim masraflarını içermektedir.
7. Seyahatin belirtilen günleri boyunca, Çin içerisinde geçerli olan seyahat sigortası
8. Tur programında belirtildiği gibi tüm iç hat uçuşları, trenler veya otobüsler.

 

o              Fiyatlar Aşağıdaki Hususları İçermez:


1. Çin’e gitmek ve dönmek için kullanılan tüm dış hat uçuşları veya tren biletleri
2. Tur programında belirtilmeyen tüm öğünler
3. İlave Tek Kişilik Odalar
4. Çamaşırların yıkanması, içecekler, faks veya telefon kullanımı, ekstra bagaj masrafları veya belirtilen tur programının dışındaki geziler veya yemekler gibi kişisel ihtiyaçlardan doğan kişisel harcamalar
5. Ekstra Bagaj Masraflar
6. Rehberlere ve Şoförlere Verilen Bahşişler
7. Vize ücretleri

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011