/
EN
/
TR
Ayrıcalıklı Turlar

Ayrıcalıklı turlarımız her zaman 'en iyi'yi tercih eden gezginlerimiz için hazırlanmakta ve daima misafirlerimizin tercihleri dikkate alınarak tasarlanmaktadır. Çin Turu'na talebini ileten her grup için tekrar gözden geçirileren program grubun nihai değerlendirmesine sunulur ve grupdan onay alınarak son hali uygulanır.

 

Yandaki menüden Çin Turu R.H.'nin bir tasarımı olan 'Altın Üçgen' programını inceleyebilirsiniz. Programın en önemli özelliği grubunuzu Cuma akşamı yola çıkarır ve bir sonraki pazartesi sabahı Türkiye'ye döndürür. Dolu dolu 9 gün sürer ve verdiği 24 saat hizmet ile zaman ve içerik olarak gezginlerimizin seyahatinin verimliliğini maksimize eder. Herhangi bir standart turun 12 günde sunduğunu, 9 güne indirir ve bunu son derece ayrıcalıklı bir hizmet anlayışıyla yapar.

 

AYRICALIKLI ÇİN TURLARINI TERCİH ETMENİZ İÇİN 20 SEBEP

1-      Tamamen elit Türk turistinin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanmış, kültür, eğlence ve alış verişi en ideal şekilde sentezlemiştir

2-     Tur ücreti dışında vize ücreti, çıkış fonu, rehber ve şoför bahşişleri gibi ek masraflarınız yoktur. Çin’e özel kültürel gösteriler akrobasi, hanedanlık, kung-fu  vb. tur paketine dahildir.

3-     Çin’de yaşayan, iyi derecede İngilizce ve Çin’ce konuşan uzman rehberlerimiz tarafından hazırlanan program, Çin’deki gelişmelere göre güncellenmekte ve grup ihtiyaçlarına göre yeniden dizayn edilmektedir.

4-     Şayet grubunuz yoğun olarak aynı meslek grubundan kişilerden oluşuyorsa, mesleki sorularınızın cevaplanabilmesi için gezinizde aynı meslekten bir Çin’li uzman sağlanır.(örn. Mimar, tarihçi, hukukçu)

5-      Uygun gruba bir günlük temel Çin’ce dersi veren tek turdur.

6-      Tur öncesinde bir Çin lokantasında tanıma toplantısı yapılarak, gereken tüm bilgiler verilip, tüm sorularınız cevaplanmaktadır.

7-      THY ile direkt uçuşlarla aktarmasız uçuş yapılmaktadır.

8-      Piyasadaki standart Çin turlarına nazaran zamandan tasarruf edilip, içerik olarak daha yoğunlaştırılmıştır. (18 saate varan günlük program)

9-      Üç öğün Çin yemeğine mecbur kalınmayıp, farklı Dünya mutfaklarını deneyimlemenizi sağlar. Tüm restoranlar  1.sınıf ‘yüksek kalite’ restoranlar arasından seçilmiştir.

10-  Tarihi ‘quenjude’ restorantında fırında pekin ördeği deneyimleyebileceğiniz tek turdur.

11- Gece gösterilerimize 20 gün önceden rezervasyon yapılarak gösterileri performans salonlarının en iyi yerinden izlemeniz sağlanmaktadır.

12-  Gezide bavul taşımak yasaktır. Havaalanlarında teslim alınan bavullarınız otel odanıza teslim edilir.

13-  Ören yeri ziyaretlerinizde yerel rehberleriniz ziyaret alanında giriş biletleriniz alınmış olarak bekler.

14-  Otobüslerinizde her zaman kullanımınıza hazır yeterince su bulunur.

15-  Otobüsleriniz yeni model, klimalı ve her misafirimizin tek başına ve cam kenarına oturabileceği büyüklüktedir.

16-  Otelleriniz turistik şehir merkezi haritaları içinde yer alan, 5 yıldızlı, havuz ve benzeri tüm gereklilikleri haiz otellerdir.

17-  Turumuz, Çin gibi sokaklarda İngilizce konuşulmayan bir ülkede misafirlerini gece gezdirmeyi programına alan tek turdur.

18-  Bir zaman planı olup, turun akışının mükemmelen sağlandığı tek turdur.

19- Tüm tur olanaklarının haricinde misafirlerinin anlık tercihlerine göre, anlık tali programlar yapılarak misafirlerimize yardımcı olunmaktadır.

20-  Ayrıcalıklı turumuz mükemmel hizmet vererek yurtdışı tatil anlayışınızı değiştirmeyi hedeflemektedir.

 

Saygılarımızla beğenilerize sunarız… Lütfen tüm sorularınız için çekinmeden bize ulaşınız.

 

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011