/
EN
/
TR
4 soruda Çin Turu R.H.

Çin Turu kimdir ?: Çin Turu, Çin Halk Cumhuriyet’ine yapılmakta olan turistik gezilere, yüksek kalitede rehberlik hizmeti vermek amacıyla kurulmuş ve Çin Halk Cumhuriyeti'nde yerleşik olarak hizmet vermektedir. Ana faaliyeti, Çin’e gezi düzenleyen seyahat acentalarına ‘uzman rehberlik hizmeti’ sağlamaktır.

Çin Turu kimlere hizmet verir ? : Çin Turu, esas olarak Türkiye’de yerleşik seyahat acentalarına Çin’de hizmet verir. Ancak, Çin’e münferit olarak gelen iş adamı, aile, küçük arkadaş grupları gibi bireysel müşterilere de seyahat danışmanlık hizmeti verebilir. Çin Turu ile direkt iletişim kurup kapalı grubu için hizmet almak isteyen gezginler tur operasyonunu muhakkak Türkiye’de mukim bir seyahat acentasıyla yaparlar. Çin’de iş yapmak isteyen firma ve temsilcilerinin ihtiyaçlarına grup firmamız Eklektik Dış Ticaret ve Pazarlama www.e-ftm.com cevap verir.

Çin Turu ne tür tur programları yapar ? : Çin Turu mümkün olduğunca farklı programlar ve fiyatlarla farklı zevklere ve bütçelere hitap eder. Bu uygulama 3 ana başlıkta gerçekleşir.
 

  1. Standart Turlar : Aynı tur programını (standart turu) farklı bütçeler için tasarlar. Bunu gezginin satın aldığı turun kalitesinden asla taviz vermeden yapar. Örn. Oteller 5 değil 4 yıldızlı seçilerek tur maliyeti aşağı çekilebilir ancak, 4 yıldızlı otel kalitesi olması gerekenden aşağı olamaz.

  1. Ayrıcalıklı Turlar : Yayınlanmış turlar haricinde ‘Ayrıcalıklı Turlar’ tasarlar ve ‘en iyiyi’ tercih eden gezginlerin beyenisine sunar. Örn. 9 günde Çin’i her yönüyle gezdiren, tamamen Çin Turu’nun kendi tasarımı olan ‘Altın Üçgen’ bunlardan biridir. Detaylı bilgi için lütfen www.altinucgen.com adresini ziyaret ediniz.

  1. Özel ilgi turları : Hobi grupları, akademik gruplar, belirli bir iş koluna ait gruplar ve benzerlerinin talepleri doğrultusunda turlar tasarlar ve bunu müşterisiyle birlikte yaparak bir yönüyle seyahat danışmanlığı yapar. Örn. Fotoğraf turları, mimari turlar ya da bankacılar için turlar.

Çin Turu nasıl çalışır ? : Türkiye’de anlaşmalı olduğumuz elit seyahat acentaları ile yıllık programlar yapar ve bu programları internet sitesinde yayınlar. Çin’e, Çin Turu rehberliği ile seyahat etmek isteyen gezginler, önce bizimle irtibat kurar. Birlikte kendilerine uygun turu, mevcut tur programları içinden belirleriz. Kendilerine uygun tarih aralığı seçeriz. Misafirimiz bu tarih aralığındaki turu düzenleyen çözüm ortağımız seyahat acentası tarafından aranarak rezervasyonunu yaptırır.

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011