/
EN
/
TR
09.03.2011 Milliyet

 
Çin seyahatiniz için Çin Turu'nu tercih edin!

Çin seyahatiniz için Çin Turu'nu tercih edin!

Çin Halk Cumhuriyeti gezilerinde seçkin seyahat acentalarıyla çalışan Çin Turu, yüksek kaliteli servisi ve uzman rehberlik hizmetiyle Çin seyahatinizi unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.

Yeni ile eskinin mükemmel bir uyum içinde buluştuğu Çin’e yolculuk, emeklililk yıllarına ertelenek bir hayal değil. Yenilikçi ve kalite odaklı anlayışıyla Türk turizm sektörüne 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Çin Turu Rehberlik Hizmetleri, dünyada da yeni gelişmekte olan ‘kurumsal rehberlik hizmeti’ kavramını, Türkiye’de ilk olarak hayata geçiriyor. Çin’e gitmeyi düşünüyor ama ne yapacağınızı bilmiyorsanız www.cinturu.com adresinden hem Çin seyahatleri ve Çin’e dair detaylı görsel ve bilgilere ulaşabilir, hem de Çin Turu ile bağlantıya geçebilirsiniz.

 

Çin Turu ne tür tur programları yapıyor?

 

Çin Turu, mümkün olduğunca farklı program ve fiyat önerileriyle farklı zevklere ve bütçelere hitap eden gezi seçeneklerini 3 ana başlıkta, seyahatseverlerin tercihine sunuyor.


Standart Turlar: Aynı tur programını (standart turu) farklı bütçeler için tasarlar. Bunu gezginin satın aldığı turun kalitesinden asla taviz vermeden yapar. Örn. Oteller 5 değil 4 yıldızlı seçilerek tur maliyeti aşağı çekilebilir; ancak, 4 yıldızlı otel kalitesi olması gerekenden aşağı olamaz.


Ayrıcalıklı Turlar: Yayınlanmış turlar haricinde ‘Ayrıcalıklı Turlar’ tasarlar ve ‘en iyiyi’ tercih eden gezginlerin beğenisine sunar. Örn. 9 günde Çin’i her yönüyle gezdiren, tamamen Çin Turu’nun kendi tasarımı olan ‘Altın Üçgen’ bunlardan biridir. Detaylı bilgi için lütfen www.altinucgen.com adresini ziyaret ediniz.


Özel ilgi turları: Hobi grupları, akademik gruplar, belirli bir iş koluna ait gruplar ve benzerlerinin talepleri doğrultusunda turlar tasarlar ve bunu müşterisiyle birlikte yaparak bir yönüyle seyahat danışmanlığı yapar. Örn. Fotoğraf turları, mimari turlar ya da bankacılar için turlar.

Çin Turu nasıl çalışır?

Türkiye’de anlaşmalı olduğu seçkin seyahat acentaları ile yıllık programlar yapan ve bu programları internet sitesinde yayınlıyor. Çin’e, Çin Turu rehberliği ile seyahat etmek isteyen gezginler, önce bizimle irtibat kurar. Birlikte kendilerine uygun turu, mevcut tur programları içinden belirleriz. Kendilerine uygun tarih aralığı seçeriz. Misafirimiz bu tarih aralığındaki turu düzenleyen çözüm ortağımız seyahat acentası tarafından aranarak rezervasyonunu yaptırır.

 
 
 
 
 
 
 
Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011