/
EN
/
TR
Referanslarımız

Misafirlerimizin Çin Turu R.H. ve tur rehberleri hakkındaki görüşleri :

İSTANBUL

Fahri Tugay - Genel Müdür - GENPA: İş ortaklarımızla birlikte, Çin'e yaptığımız seyahat esnasındaki yardımlarınız ve profesyonel hizmet anlayışınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Sevgi ve saygılarımla.

Zuhal Pirinçcioğlu - VIP Turizm: Sevgili Can, Çin'i bana ve VIP Turizm misafirlerine dolu dolu bilginle, sıcak yaklaşımınla, keyifli rehberliğin eşliğinde anlatıp yaşattın. Sonsuz teşekkürler, iş birliğimizin bol olmasını dilerim.

Volkan Ergüneyt - K2 Events: Sayın Can Yolaç, Şanghay'da düzenlenen tıp kongresi katılımcısı olan doktor grubumuza sağlamış olduğunuz rehberlik hizmetleri ve grubumuz üzerinde yarattığınız gözlemlenebilir memnuniyet için teşekkür ederiz.

Neşe Sert - Hayırsever: Sevgili Can, sohbetinden keyif aldığım kardeşim. İyi ki yollarımız bir şekilde kesişmiş. Seni tanımak güzel, bilgilerinle bize ayırdığın zaman daha güzel. Daima daha iyi, iyinin iyisi işlerde görmek dileğiyle kalıcı bir şeyler bırakmak adına. Şimdilik sevgiyle kal.

Figen Kıral - Fatih Kıral Mobilya: Çin seyahatimizde bize rehberlik yapan Can bey'e her şey için çok teşekkürler. Çok seyahat eden biri olarak bir çok kez gezilere rehber işliğinde katıldım ama Çin gezimiz muhteşem oldu. Can bey gerek bilgisi gerek efendiliğiyle bizlere çok yardımcı oldu. Başka gezilerimde de birlikte olmayı diliyorum.

Fulya/Ece Nayman: Sevgili Can, seni tanımaktan çok mutlu olduk. Grubun 'en iyi' dinleyicisi olarak beni unutmayacağından eminim. Sen de emin ol ki ben de seni hatırlayacağım. Ama donanımlı, konuya hakim, başarılı, özverili ve mesleğini seven bir rehber olarak. Dilerim yazdığın kitapları okurken bu geziyi hatırlar, seni tanımaktan gurur duyarım. Çok sevgiler.

Nuran Erçil: Sevgili Can, Harika bir seyahatti. Seninle deneyimlediğimiz için çokkk şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Hep birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Her şey için çok teşekkürler, sevgiler.

Ayçin Ekşi: Muhteşem Can, sayende harika bir gezi geçirdik. Her şey on numara beş yıldızdı. Tekrar her şey için teşekkür ederim.

İskender Erdem - Abdi İbrahim İlaç Kıdemli Ürün Müdürü: Sayın Can Yolaç, Nisan 2016'da Şanghay'da gerçekleştirilen 'Chest World Congress' süresince göstermiş olduğunuz pozitif, güler yüzlü, çözüm odaklı yaklaşımınız ve derin bilgi aktarımınız için ekip olarak teşekkür ederiz.

Ümit Kuru - Doktor, gezgin ve gezi yazarı - Bayrampaşa Devlet Has.: Çin gibi gizemli ve büyük bir ülkeyi sizin rehberliğinizde gezmek büyük bir ayrıcalıktı.

Enis/Serap Ünal - Avukat: Sn.Can Yolaç'ın gerek bilgisi, gerekse ilgisi ile daha güzel hale gelen seyahatimizi uzun süre unutmayacağız. Kendisine sonsuz teşekkür ediyor, başka gezilerimizde de birlikte olmayı umuyoruz.

Filiz/Mehmet Eskişar - Emekli Bankacı: Herşeyi ile çok güzel. Özellikle rehberimiz Sn.Can Yolaç gezimize renk kattı. Tebrik ediyoruz. 45 yıldır seyahat ediyoruz şimdiye kadar gördüğümüz, tanıdığımız en iyi 3 rehberden birisi.

Ayhan Özden-Mali müşavir: Rehber Cem müthiş ! Çok güzel tur idi. Kusursuz günler yaşadık. Cem Yolaç diye bir tur rehberimiz vardı, ben en az 30 tur şirketiyle seyahate çıktımböylesini ilk defa gördüm. Çok teşekkürlerimizle.

Ertan/Canan Sunay - Doktor - Kartal Göz Hastanesi: Can Yolaç'ı rehber olarak ve insan olarak çok beğendik. Kendisine çok teşekkür ederiz. Kendisiyle şahsen görüşmeyi sürdürmek isteriz.

Güler Sayeste (Sayeste ailesi adına): Rehberimizin gezi boyunca bizlere gösterdiği yakınlık ve saygıdan dolayı teşekkür ederiz.

Leyla Özden - Doç.Dr.İstanbul Ünv.: Sevgili rehber kardeşimiz Cem Yolaç pozitif enerjisi, güler yüzlü gayreti ile bize unutulmaz bir seyahat yaşattı. Kendisine çok teşekkür ederiz özellikle.

Sibel Karşıdağ - Doktor -Marmara Ünv.: Çin seyahatimizde bizlerle yakından ilgilenmeniz, bilgilerinizi samimiyetle paylaşmanız beni çok mutlu etti. Yıllardır orada yaşıyormuş gibi bilgi sahibi olduk. Tur görevlisi olmaktan ziyade bize dost, arkadaş gibi yaklaştınız. Sağolun. Herşey gönlünüzce olsun.

Hamide Figen Gürakan - Prof.Dr. Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme bilim dalı - VKV Amerikan Hastanesi: Gezimiz çok başarılı ve doyurucuydu. Rehberimiz gibi gidilen ülkenin günlük yaşamını, geleneklerini, ekonomisini, siyasetini, yakın geçmişini de ören yerlerine ek olarak anlatan, tartışan rehberlerle gezdiğimde gezinin hakkını vermiş olduğumu hissediyor, mutlu oluyorum. Bu Çin turu da o gezilerimden biri olarak anılarımda keyifli bir bölüm oluşturacak. Tüm birlikte geçirdiğimiz süreç için çok çok teşekkürler.

Alev Öney: Can Yolaç arkadaşımızdan kusursuz bir hizmet aldık. Her konuda yardımcı oldu, tur programını bozmadan isteklerimizi yerine getirdi. Tarihi bilgileri çok çok iyi idi. Güleryüzü, saygısı, sabrı mükemmel. Bizlere böyle bir tur ve bilgili bir rehber sunduğunuz için çok teşekkür ederiz.

Gökhan Özbek - Sanayici: Rehberimiz çok bilgili. İşini çok iyi yapmak ve farklılık yaratmak isteyen, güleryüzlü, becerikli biri.

Zeki Akbaş - Medikal malzeme toptancısı: Tek kelime : Süper !

Mine Akşar - Kimya Mühendisi: Bir rüya yolculuk sona ermek üzere. Oysa ne keyifli ve güzeldi. Keyif almak bir çok şeyin bir araya gelmesi ile oluşuyor. Herşeyden önce keşif olmalı. Yeni şeyler katılmalı yaşam dağarcığına. Rehberlik edene güven oluşmalı.Saygı ve sevgi bulunmalı. Bunların hepsi bu gezide vardı sevgili Can; Sayende. Hepsi için, işini yaparken gösterdiğin disiplinli hoşgörü, verdiğin bilgiler için gönülden teşekkürler. Sevgilerimle.

Esin Bağcı - İngilizce öğretmeni: Çin seyahati için rehberimiz son derece uygun bir seçim. Çok ayrıcalıklı ve keyifli bir gezi geçirdik, teşekkürler.

Fatih Şua Tapar - Doktor: Gezimizde her günümüzü birlikte geçirdiğimiz Can Yolaç gerçekten harika bir rehberlik hizmeti verdi. Yalnızca gördüğümüz yerlere ait ayrıntılı bilgiler değil, Çin ve Çin halkı hakkında da aktardığı değişik bilgilerle bizi aydınlattı. Ayrıca seçilen restoran ve oteller de dört dörtlüktü. Gezimize kattığı bu büyük artı değer için kendisine teşekkürler.

Banu/Barbaros Taşan - Avukat: Rehberimiz turumuzun güzel ve keyifli geçmesinde önemli rol oynadı. Bilgili, sempatik kişiliğiyle gezimizin renkli geçmesini sağladı. Umarım sevgili Can ile yeniden yollarımız kesişir.

Nezihi Bayrak - İş adamı: Rehberimizin entelektüel birikimi iyi ve bölgede yaşıyor olması geziyi daha zevkli kılıyor.

Birsen/Şaban Uçar - Eczacı/Em.Deniz Subayı: Çin mutlaka görülmesi gereken bir ülke. Geçirdiğimiz 12 gün boyunca çok mutlu olduk. Çin'de bize kusursuz eşlik eden rehberimize çok çok teşekkürler. Kendisi Çin konusunda uzmanlaşmış, mesleğinin hakkını veren harika bir insan. Teşekkürlerimizle.

Barış/Ebru/Deniz Tan - Koç Üniversitesi: Rehberliğiniz için ve Çin tatilimizi güzel geçirmemizi sağladığınız için çok teşekkür ederiz.

Barış Akyıldız - İş adamı: Rehberimiz Can bey bu zorlu turun çok keyifli geçmesini sağlamıştır. Gerek bilgisi gerek güleryüzü ile herkes ile düzeyli ve samimi bir ilişki kurmuş, anlattığı konuları görsellerle destekleyerek daha verimli bir tur geçirmemizi sağlamıştır. 

ANKARA

Rifat Hisarcıklıoğlu - TOBB Başkanı: Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin Halk Cumhuriyetine yapmış olduğu resmi ziyaret esnasında Birliğimiz tarafından düzenlenen özel sektör heyetine ve tarafıma vermiş olduğunuz üstün hizmet ve yardımlarınız için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Oğuz Söylemezoğlu - Prof.Dr. Çocuk Nefroloji: Sevgili Can, öncelikle düzenlemiş olduğun mükemmel tur, samimiyetin, dostca yaklaşımım ve sabrın için çok teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir gezi oldu. Umarım yeni gezilerde de birlikte oluruz. Dostluk ve esenlikle. Sevgiler...

Ferda Perçin - Prof.Dr. - Gazi Ünv. Tıp Fakültesi Tıbbi Genetik A.D. / Sıtkı Perçin - Prof.Dr. Ortopedi: Sevgili Can yaptığı yerel bağlantılar ile organizasyonumuzun oldukça düzenli ve rahat olmasını sağladı. Çin hakkında oldukça geniş bilgi verdi. Sempatik ve saygılısevgili rehberimize teşekkür ederiz. Perçin ailesi...

Gülendam Bozdayı -Doç.Dr. -Gazi Ünv. Tıp Fakültesi Tıbbi Mikro Biyoloji A.D. / A.Mithat Bozdayı - Prof.Dr.: Sevgili Can, bize öğrenmemiz gereken her türlü bilgiyi gerektiği kadarıylaverdiği için minnettarız. Özellikle bize seyrettirdiği belgeselleri konuyla ilişkilendirmesi çok güzeldi. Başarılarının devam edeceğine eminim.

Zeynep Bozdayı - Öğrenci - TED Ank. Koleji: Can abi, Sıcakkanlı ve insanlarla iletişimi iyi olduğu için anlatımları herkesin anlaması ve unutulmıyacak anıların olması demek. Biz yorulunca bizi eğlendirmek için eski hikayelerini anlatıp, bize içindeki hiç bitmeyen o iyi niyetini ve enerjisini atması herkesi kurtardı. Şimdi birisi bana Çin'le ilgili bir şey sorsa tabi ki bilirim diyebilirim.

Refik Bozdayı - Öğrenci - TED Ank. Koleji: Can abi grubumuzun Çin hakkında bilgilenmesini ve gezimizin zevkli geçmesini sağladı. Bana okula döndüğümde sınava hazır olmam için Çin'de boş zamanlarda yapmam için ödev verdi. Bu iyiliği hiç bir başka rehber yapamaz.

Nezahat Kaynakdemir: Bugüne kadar yapmış olduğum seyahatlerin rehberleri arasında en cana yakını, en beceriklisi, en hoş görülü olanıydı. Hepimiz ile tek tek ilgilendi. Halkla ilişkilerde bir numara. Herkes birbiriyle çok yakın arkadaş oldu. Tabi ki bunda rehberimizin rolü var. Fevkalade İngilizce ve Çince konuşuyor. Tekrar seyahat etsem Cem Yolaç'ın rehberim olmasını isterim.

Güzin Yıldırım: Seyahatin en hoş yanı rehberimiz Cem bey idi. İngilizce ve Çince yönünden, bilgi alma ve yerel ilişkiler çok iyi oldu. Cem beye özellikle bu seyahati daha zevkli kıldığı için çok çok teşekkür ediyorum.

Ümit Bozkır: Rehberimiz sayesinde güzel bir seyahat geçirdik. Yaptığım seyahatlerin en neşeli ve en keyiflisiydi. Bunun nedeni rehberimiz Cem Bey idi. Çok iyi İngilizce ve Çince konuşuyor. Yerli rehberlerden daha çok bilgili. Her konuda herkese yardımcı oldu. Herkesle ayrı ayrı çok ilgilendi. Bir sonraki turumdada rehberim olmasını isterdim.

İZMİR

Gür/Jale/Naz Sandıkcıoğlu - Sanayici: Konuya tamamen hakim olan rehberimizin sayesinde gezimiz çok güzeldi. Can bey son derece yeterli ve iyi niyetli bir ''arkadaş''.

Gülgün/Mehmet Levent Budak - Eczacı: Bundan daha iyisi olamaz. 25 yıllık turizm deneyimimizin en iyisiydi.

Aylin/Ayhan Çarıkçı -Eczacı: Kendine özgü yaratıcı fikirleri, programla ilgili tercih ve zamanlamaları çok iyi. Rehberimizin dürüstlüğü çok ama çok hoşumuza gitti. İşini gayet iyi yapıyor.

Melek Ökmen - İzmir: Rehberimiz son derece centilmen, hoş görülü ve bilgili. Teşekkür ederiz.

Kudret / Ayşegül Karatepe - Elk.Yük.Müh NATO/ Doktor Atatürk E.H.: Genel kültürünüze ve açık yürekli yorumlarınıza hayran kaldık. Hiç yorulmadan anlattınız. Çok teşekkürler. Eşim ve benim bilgilerim aşağıdadır. İzmir’e yolunuz düşerse mutlaka –Cemse de yazlık ve yatmaca dahil- bekleriz.

Nadire/Rasim Yılmaz - Emekli: Gördüğümüz en harika rehberdi.

Didem Sayın-Lotus Paz.Satış Müd.: Rehberimiz Çin'e ve kültürüne son derece hakimdi, hakimiyeti beklentimin oldukça üzerindeydi.

Müge Hancı-Emekli: Bugüne kadar yaptığım seyahatler içinde en iyisiydi diyebilirim. Can Yolaç sayesinde! Sakin, başarılı, iş disipliniyle insanı güvende hissettiren bir rehberle ilk kez bu kadar keyifli bir yolculuk serüveni yaşadım. Umudum bundan sonra da Can Yolaç'larla karşılaşmak.

Saadet Köroğlu: Mükemmeldi! Rehberimiz can Yolaç bizleri memnun etmek için çok çabaladı. İnsancıl oluşu bizleri çok etkiledi. Her şey için teşekkürler.

Nejat Tüzünağaç-Emekli: Çin, gittiğim ülkeler arasında çok farklı bir yere sahip olacak. Rehber arkadaş da tam bir çin uzmanı gibi bizi aydınlattı.

Zebercet Yılmaz: Çok keyifli bir tatil geçirdim. Özellikle belirtmek istiyorum rehberimiz Can Yolaç muhteşemdi. Bu kadar seyahate çıkıyorum ilk kez kusursuz, sonsuz hoş görülü ve güler yüzlü bir insanla karşılaştım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Vilma Salivan Kavafyan: Rehberimiz Can Yolaç eşliğinde çok güzel bir tatil yapma fırsatı yaşadım. Bugüne kadar tanıdığım en bilgili, uysal, işinin ehli kişi. Grup yönetimi başarısı ile bize muhteşem bir tail yaşattı. Kendisine sonsuz teşekkürler.

 

ADANA

Fikri Akdeniz - Çukurova Ünv. Matematik Profesörü: Sevgili Can, çok teşekkürler. Değişik meslek ve yaş gruplarından oluşan 18 kişilik grubumuz, gerçekten uyumlu yaklaşımlarla uzun bir geziden çok iyi anılarla geri döndü. Dört büyük şehirde ve çevresinde Çin kültürü ve tarihini tanımamız için gözterdiğiniz özveri ve bilimsel açıklamalarınız için de teşekkürler.

Bahri Çevik - Prof.Dr. Çukurova Ünv.: Çin turu konusundaki rehberlik ve koordinatörlük hizmetleriniz hususunda gösterdiğiniz beceri ve verdiğiniz geniş bilgiler için ben ve eşim teşekkürlerimizi bir kez daha belirtmekten mutluluk duyarız.

Birgül Devrim - Çukurova Ünv. Kimya Profesörü : Çok başarılı, eksik bırakmadan bir turu yönettiğiniz için teşekkür ederim. Giderken tereddütlerim vardı ama şimdi iyi ki gitmişim diyebiliyorum. Çin'de gezdiğimiz her yerin anlamını bize anlattığınız için de teşekkür ederim. Bu kadar farklı yaş grubundan insan ile uyum içinde olmanız da büyük başarı.

Mustafa Altıokka - Ziraat Müh. - Adana Belediyesi:  Çin, dışarıdan bakıldığında ortalama bir Türkiyeli insanda;  kötü yemekleri, pis kokulu sokakları, taklit malları, sürekli çalışan küçük, çekik gözlü  insanlarla dolu  bir ülke olarak anılıyor. Oysa gerçek çok farklı,  bu farklılık görülerek veya yaşanarak anlaşılıyor.Çin; çok kültürlü, çok renkli kadim bir uygarlık… Neredeyse her şeyin tek’leştiği ve birbirine benzediği, renklerin kaybolduğu dünyamızda Çin;  kendi özgünlüğünü koruyan ve bundan vazgeçmeyen, tutarlı çizgisi ile özel ve güzel bir ülke. Çin’i gördüğünüzde sizi her şaşırtan şeyin aslında yeni şaşırmaların başlangıcı olduğunu göreceksiniz. Kendine özgü yemekleri, gelenekleri, giysileri, iklimi, bitkisi, börtüsü böceği olan…Kırsalı ayrı, kentleri ayrı, varoşları ayrı bir renk olan… Gezilip görüldüğünde bir şeyleri anladığınızı sandığınızda aslında hiç bir şey öğrenmediğinizi  size an be an  hissettiren, Dünyanın en kalabalık ülkesi, Çelişkiler ülkesi…En’ler ülkesi…İşte böylesi bir ülkenin çok çok azını çok güzel arkadaşlarla, çok güzel rehberimizle, çok yoğun halde, koşarak, soluk soluğa gezdik…Sevgili  rehberimiz Can Yolaç olmasaydı bunu yapamazdık. Ona tekrar  tekrar  teşekkür ederiz.

Esin Güvercin - Dr. Ziraat Müh. - Adana Gıda Tarım ve Hayvancılık Müd. : Birçok kişinin önyargılarla dolu, başka yer bulmadınız mı? Sözleri eşliğinde heyecanımızı kaybetmeden etkileyici bir Çin turu yaptık. Kafamızda var olan gitmeden önceki Çin ile dönerken ki Çin arasındaki farklara biz bile şaşırdık açıkçası. Etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız, inanılmaz görsel çekiciliği yanında tarihi, mimarisi, yerelliği, insan dokusu, kaybedilmemiş canlı kültürü, yemekleri yaşamaya değerdi. Özellikle yemekleri hakkında söylenen sözleri unutmak istiyorum. Dünya mutfakları arasında girmiş bir yemek kültüründen bahsederken sanırım biraz daha düşünmeliyiz.Rehberimiz sevgili Can sayesinde İyi hazırlanmış ve programlanmış bir turla, her dakikası dolu dolu, zamanın yetmediği unutulmaz günler geçirdik. (Hatta Can’ın da pes edebildiği… :) ) Sanırım o olmasaydı bu kadar etkilenemeyebilirdik. Kendisine dostluğu için teşekkür ederiz. Yeni turlarda görüşmek üzere diyorum.

Can Eren - Doktor - Adana Ortopedia hastanesi: Efsaneye göre ölümsüz tanrılardan sayılan Can’ın asıl adı Canus’dur. Zeus ile Artemis’in  kaçak aşkıdır. Yasak şehre girdiği için tanrılar tarafından cezalandırılmış yarı insan haline dönüştürülmüştür. Fakat Canus uslanmayıp bu sefer yasak şehre tur kafileleriyle beraber girince Zeus evlatlıktan reddetmiş ve tam insan haline dönüştürmüştür. Afrodit ona güzelliğini verirken oğlum dünyada  iyi bir soyadla yaşasın demiş. Ona soyadı seçme hakkını vermiştir. Evet  hayır yarışmasını ve Erkan Yolaç’ı  çok seven Can düşünmeden Yolaç soyadını kabul etmiştir. Can artık ölümlüdür ve ara sıra babasının iltimasıyla tanrısal hareketler sergileyebilmektedir. Şimşekleri önceden görüp uçak seferlerini iptal edebilmekte, gecikeceği zaman trenleri 400-500 km hızla sürebilmektedir. İnsanlığa yaptığı hizmetlerden dolayı Zeus ile Buda anlaşarak  Can Yolaç’ı Çin temsilcisi olarak atamış ve Çinlilere ve Çin yemeklerine 10 yıl katlanırsa tekrar tanrı olma sözü vermiştir. O gün bu gündür Can cezasını çekmekte ve 10 yılın dolmasını beklemektedir. Nice sabırlar Can.Çin seninle çok daha çok daha güzel !...

ANTALYA

Ahmet/Hamide Osmanoğlu - Antalya 13.Noter: Hiç bir sorun yaşamadık. Tabi ki turun ve bilhassa rehberimiz Can Yolaç'ın emeği sayesinde gayet programlı ve düzgün bir seyahat geçirdik, vesile olanlara ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

Ersin/Özen/Ceren Harmandar - Antalya - Noter: Rehberimiz Can Yolaç'ın Şanghay'da yaşıyor olması nedeniyle Çin'i çok iyi tanıyor olması, özverili tutumu, diğer şirketlerde olmayan destinasyonlar yaratması nedeniyle günlerimiz çok iyi geçti. Teşekkürler.

Şule-Ali Yılmaz - Antakya, Hatay - Doktor: Sevgili rehberimiz hakkında : Yeni bir kültürü o ülkede uzun süredir yaşamakta olan ve ülkenin tarih, kültür ve gündemine son derece hakim biriyle tanımak çok güzeldi Geziye çok artılar kattığını düşünüyoruz. Çok teşekkür ederiz.

KONYA

M.Veli Tekelioğlu - Konya Sanayi Odası Başkan V.: Odamız bünyesinde yer alan Konya Döküm Kümesi faaliyetleri çerçevesinde 12-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Metal ve Metalurji Fuar ziyareti esnasında vermiş olduğunuz kıymetli bilgiler, destekler ve hizmetler için teşekkür eder ve başarılarınızın devamını dileriz.

M.Ali Acar - Konya Döküm Kümesi Başkanı: Konya Döküm Kümesi UR-GE projesi kapsamında 12-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan Metal&Metalurji China 2016 iş gezisi süresince vermiş olduğunuz kıymetli bilgiler, destekler ve hizmetlerimiz için teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz.

EDİRNE

Enver Duran - Prof.Dr. Trakya Ünv. Rektörü: Can Yolaç beyefendiye teşekkürler. Elinden gelenin en iyisini profesyonel olarak yapıyor.

Recep Gürkan - Edirne milletvekili / Hilmi İbar - Prof.Dr.: Bugüne kadar gezdiğimiz en iyi, bilgili, araştıran ve gelişime açık rehber. Mükemmel.

Hakan Çalen - Trakya Birlik Genel Müdürü: Birliğimizce 22-27 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen Hongkong-Macau iş gezisinde yönetim kurulumuza, bayilerimize ve tarafıma vermiş olduğunuz kıymetli bilgi, destek ve yardımlarınız için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

DİĞER ŞEHİRLER

Hüseyin/Kübra Düzgün - Mali müşavir: Can Yolaç bey'den çok memnun kaldık. Hizmeti ve güleryüzü mükemmeldi. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Mehmet Ali Özdemir - İnşaat Mühendisi: Rehberimiz Can sakin ve işini iyi yapan birisi. Otobüste yaptığı gösterimleri ve müzik dinletilerini çok beğendik.

Nefise/Orhan Aktan - Eczacı: Rehberimiz Can beyi çok beğendik. Çin'i çok iyi bilen biri. Bizi bilgilendirmekle kalmadı, her konuda bize nazik bir şekilde yardımcı oldu. katılacağımız turlarda aynı özenli rehberlerle seyahat etmek isteriz.

 

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011