/
EN
/
TR
Neden Çin Turu ?

‘Çin Turu’ ile seyahat etmeyi tercih eden gezginler ; şu ayrıcalıklara sahip olur. 

  • Misafirlerimiz Çin turunu, Çin Halk Cumhuriyeti’nde yaşayan, İngilizce’nin yanı sıra iyi derecede Çin’ce konuşan, Türk Kültür ve Turizm bakanlığından kokart (lisans) sahibi Türk Vatandaşı rehberler eşliğinde yaparlar.

  • Rehberlerimizin yerel dil Çince’ye hakim olması sayesinde, Çin gibi, sokaklarda İngilizce ile dahi halen güçlükle ve nadiren iletişim kurulabilen bir ülkede, yerel telefon numaralarına sahip rehberlerinden 24 saat destek alabiliyorlar. Örnek olarak tek başına gece gezintisine çıkan bir misafirimizin herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşması durumda, Çin Turu rehberi sadece bir telefon uzaklığındadır.

  • Kalite odaklı çalışan Çin Turu, Çin dili, tarihi ve kültürü konularında özel eğitimler alan ve hiç durmadan bu konularda kendilerini geliştirerek, Çin gündemini yakından takip eden rehberlerle çalışır ve bu çok özel ayrıcalığı misafirlerine gururla sunar.

  • Çin Turu rehberlik hizmetleri tur programının akışı ile ilgili sorumluluğu, çözüm ortağı olan seyahat acentaları ile paylaşır. Misafirlerine dağıttığı programın mükemmelen gerçekleşmesini sağlar.

  • Çin Turu rehberlik hizmetleri, misafirlerinin tatmin olmayacağını düşündüğü tur programlarını uygulamadığından sadece en iyi acentalarla çalışır. Bu yönüyle tur programı gezginler için Çin turu süzgecinden geçmiş olur.

  • Kendini sürekli güncelleyen rehberlerimiz tur programı haricinde misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışır. Bu yönüyle tur boyunca mümkün mertebe herkezi memnun etmeye çalışır.

 

Herkes İçin Çin Tarihi
AYLIK BÜLTENE
ÜYE OLUN
E-mail adresinizi göndererek, aylık bültenimize üye olabilirsiniz.
E-Mail:
Copyright CinTuru.com 2011